Judith


Mijn naam is Judith de Witte en het gezicht achter Mengelmoes. Samen met mijn gezin, twee jongens, man en twee konijnen wonen we in de buurt van Rotterdam. Voor 28 uur in de week werk ik als jeugd- en gezinscoach voor het CJG te Capelle aan den IJssel. Op deze site vind je geen telefoonnummer of adres van mij omdat ik dat i.v.m. mijn werk niet prettig vind. 

 

Om te kunnen doen wat ik met Mengelmoes doe heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Ik noem alleen voor mij de belangrijkste. Via de Hogeschool Rotterdam heb ik mijn HBO SPH diploma behaald, bij Pure yoga heb ik mijn ouder en kind yoga diploma behaald, Speltherapie en Aromatherapie via CIVAS en via Helen Purperhart heb ik verschillende cursussen voltooid zoals relax lesgeven, stippenyoga en anatomie bij kinderen. Momenteel volg ik een jaartraining Chakra & Voice e-motion via Yomabe om mijn kennis, eigen persoonlijke groei meer te ontwikkelen.

 

De naam 'Mengelmoes' komt van het liedje van Herman van Veen 'Mengelmoes'. In dit liedje herkende ik mezelf en ik vind het mooi passen bij hoe het leven voor mij kan voelen.