Dierenkoekjes.

Vandaag gaf ik een kinderyoga les bij iemand thuis aan elf kinderen. Het thema wat ik had bedacht was dieren. De kids waren heel enthousiast! Ik vind het dan echt een sport om hierin mee te bewegen. Niet te streng en te strak willen zijn of vasthouden aan wat ik heb bedacht, mee bewegen met de groep. 


Één kind kwam binnen en zei, ik doe niet mee! Yoga is stom! Toen ik net begon met lesgeven werd ik daar wel onzeker van. Ik vroeg wat hij stom vond. Alles is stom, yoga is stom. Als je wilt mag je kijken of me helpen, mocht je toch zin hebben dan mag je altijd mee doen. Na de warming up vroeg hij of hij toch mee mocht doen, tuurlijk gezellig! 


Soms was het iets te druk, de jongens wat te hard aan het stoeien en dan moet ik even streng zijn anders word het een bende, hihi. We hebben ze wat meer laten gaan want hallo zo'n lock down is voor die kids toch ook gedoe. 


Ik sloot af met een verhaaltje, die kwam voor mijn gevoel niet helemaal uit de verf... maar dat bleek mee te vallen, gelukkig. Ik deelde dierenkoekjes uit en vroeg de kids te fantaseren dat als je het koekje eet je dan veranderd in dat dier. Welk dier zou je kiezen en wat zou je dan willen doen? Er werd hardop gefantaseerd en ideeën gedeeld. 


Een meisje zei enthousiast, dit heb je van de film Animal crackers, hihi JA dat klopt!!! 


Dit was een heerlijk energiek vol lesje kinderyoga. Mocht je ook interesse hebben in een kinderyoga les, stuur me een berichtje ♡, € 7,50 per kind.